0
Ostoskori on tyhjä

Blogi

Mitä meneillään myymälässä?

Mattojen pesu jouluksi
Kilopyykki, pöytäliinat
Joululahjaksi lahjakortti

Onko untuvatakkisi valmiina koleisiin säihin
Mikä kumman painehuuhtelukone?

Mattojen pesu
Tänä jouluna kodeissa on haluttu ennätyksellisesti puhtaat matot lattiaan. Matonpesukapasiteettimme on valitettavasti täynnä. Myymme tällä hetkellä valmisajankohdaksi tammikuun 15. päivää.

Kilopyykki, pöytäliinat
Jos tuot kilopyykin sekä mankeloitavat pöytäliinat viimeistään maanantaina 17.12., saat ne vielä jouluksi. Samoin ryijyt, raanut ja röijyt.

Joululahjaksi lahjakortti
Hae meiltä lahjakortti ja pääset helpolla lahjatuumauksista. Lahjakortti on voimassa vuoden. Sekä työvaatteissa että työkengissä on paljon laadukkaita tuotteita, jotka käyvät aivan yhtä hyvin vapaa-aikana pidettäviksi. Ellei muuta tule lahjansaajalle mieleen, lahjakortin voi käyttää vaikka puvun pesuun.

Talvivaatteita hyllyt täynnä
Löytyy Dimexiä, Blåkläderiä ja Snickersiä. Erityisesti "Blån" takeissa on hyviä malleja vapaa-ajan takiksi. Ei hassumpi joululahjaidea.

Onko untuvatakkisi valmiina koleisiin säihin
Kevytuntuvatakit ovat mainio keksintö - ne ovat kevyitä ja silti lämpimiä. Mieluisasta takista kannattaa pitää huolta. Jätä pesu meidän huoleksemme, sillä kotoisilla koneilla ja aineilla untuvat tahtovat paakkuuntua toisarvoisiin paikkoihin. Untuvapusakan pesuhinta 26,60 €.

Mikä kumman painehuuhtelukone?
Joku sanoo sitä tekstiilipesuriksi. Nimestä viis, mutta vuokraamme sohvien ja auton pesuun mainiota värkkiä. Vuorokausivuokra on 37 €, joka sisältää sopivan pesuaineen (Kiillon Jiffy). Tästä linkistä lisätietoa.

Tsekkaa blogi: Kuivana on kiva tehdä hommia