0
Ostoskori on tyhjä

Blogi

Mitä meneillään myymälässä?

Juhannuksen aukioloajat
Kesällä sataa ja paistaa
Blåkläderin verrattomia puseroita, fleecejä ja muita yläosia
Myös Dimexiltä superstretchiä
Pussillinen lakanoita vieraiden jäljiltä

Myymälä suljettuna aattona 22.6.
V
äkemme on juhannussaunan lämmityksessä aattona. Torstaina 21.6. myymälä on avoinna normaaliin tapaan klo 17 saakka. Seuraavan kerran avoinna maanantaina 24.6. klo 8. Rattoisaa juhannusta!

Kesällä sataa ja paistaa
Aurinko porottaa - tule hakemaan shortsit tai kaprit. Sadettaa heittää kehiin - sadetakki ja housut on kova juttu. Viileisiin kesäpäiviin löytyy softshell-takkeja ja microfleecejä Blåkläderiltä, Snickersiltä ja Dimexiltä.

Blåkläderin "yläosat"
Blåkläderiltä tuli kevällä koko joukko makeita uutuuksia sekä naisille että miehille. Vuodesta toiseen asiakkaat palaavat ostamaan Blåkläderin puseroita, neuleita, huppareita - "nämä ovat vaan niin hyviä".

Myös Dimexiltä superstretchiä
Miltä kuulostaa joustavat turvahousut tutuilla väreillä oranssimusta ja myös tutulla hyvällä Dimex-mitoituksella.

Pussillinen lakanoita vieraiden jäljiltä
Mitä, jos viettäisit itse laatuaikaa ja toisit kesällä helposti kertyvän liinavaatepyykin meidän pestäväksemme. Ns. kilopyykki on edullisin tapa pesettää lakanoita ja pyyhkeitä. Pesuhinta on 4,80 € per kilo. Minimihinta on 6 kg:sta menevä  hinta eli 28.80 €. Kannattaa siis kasata yhteen vähintään 6 kg verran esim. lakanoita ja pyyhkeitä. Vain pöytäliinat kannattaa laittaa eri pussiin, mutta muiden lajittelusta huolehdimme me.