0
Ostoskori on tyhjä

Blogi

Power Truck Show – tapahtuma sananmukaisesti kaikille

Yleensä parhaat ideat syntyvät puolivahingossa mahdollisimman epätavallisissa tilanteissa ja kummalliseen aikaan. Voi vain kuvitella, kuinka ajatus kuljetusväen omasta messutapahtumasta alkoi viritä Rahtarit ry:n silloisen puuhamiehen Jussi Mikkolan mielessä. Elokuussa 2005 tie oli avattu Alahärmään ja ensimmäinen Power Truck Show pörhisteli kilvan vieressä olevan huvipuiston kanssa.Sittemmin Nukalan veljekset astuivat puikkoihin ja 13 vuotta myöhemmin tapahtuma on yksi suurimmista kuljetusalan messu- ja autonäyttelytapahtumista Euroopassa. Tapahtuma on erikoislaatuinen siksi, että sinne on onnistuttu kokoamaan kiinnostavaa katseltavaa erilaisille kävijöille. On täyttä asiaa hupia unohtamatta ammattilaisille, komeaa katseltavaa matti ja maija meikäläisille iästä riippumatta. Jos tenavat kyllästyvät, heidän kanssaan voi piipahtaa naapurissa eli Power Parkin huvimaailmassa.

Sekä myymälässämme että verkkokaupassa käy päivittäin kuljettajia hakemassa työvaatteita sekä turvakenkiä. Kuljettajat osaavat arvostaa kankaiden laatua sekä työtakkien ja työhousujen istuvuutta. Stretchit eli joustavista materiaaleista tehdyt työvaatteet ovat tällä hetkellä kysytyimpiä. Alahärmään emme malttaneet lähteä ”stretchejämme” tai muita turvavaatteita esittelemään, mutta sen sijaan toivomme kävijöiden piipahtavan Seinäjoen kivijalkakaupassamme. Blåkläderin työtakeista ja työhousuista annamme koko viikon ajan 15 % alennuksen. Myös verkkokaupassa on kuljettajien suosimia työvaatteita Power Truck –tarjouksessa.

Pyykkärin väki toivottaa kaikille Power Truckin asianosaisille mainioita messuja – sekä järjestäjille, näytteilleasettajille että kävijöille.

PS. Verkkokaupan Power Truck Show -tarjoukset löydät klikkaamalla kuvaa. Esimerkiksi farkkutyyppiset työhousut.