0
Ostoskori on tyhjä

Blogi

Pukeudu Suomi 100 –hengessä uniikkiin Dimex-liiviin

Tästä voisi tulla vaikka keräilyliivi! Dimex on valmistanut Suomi 100 –tuotteena sinivalkoisen toppaliivi, jota on myynnissä pieni erä.Suomi 100 –liiviin sisältyy monen moista asiaa ja tarinaa, josta voimme olla ylpeitä. Tärkeimpänä tietysti rakas isänmaamme, jota kunnioittaen Dimex on liivin suunnitellut.

Suomalainen perheyrittäjyys on voimavara yrityskentässämme. Dimex on ollut läsnä suomalaisilla työmailla vuodesta 1982. Tavaramerkkinä Dimexillä on suomalaisen miehen ja nyttemmin myös suomalaisen naisen mitoituksella tehdyt työvaatteet. Vaatteet on rehtejä ja reiluja kuten suomalainen työntekijä.

Meidän perheyrityksemme, Seinäjoen Pika-Pesu Oy on ollut eteläpohjalaisten arjessa mukana 51-vuotta. Verkkokaupan välityksellä paketteja on lähtenyt pitkin poikin Suomen maata kohta kymmenen vuoden ajan.

Dimexin strategia – ”Suomalainen Design, tietotaito työturvallisuudesta, vastuullinen tuotantoketju, vaatteen yksityiskohtien toimivuus työssä ja Suomen vaativat sääolosuhteet vaatteiden testausprosessissa”- sopivat meidän pirtaamme erinomaisesti.

Dimex-liiviä on tarjolla rajoitettu erä sekä miesten että naisten mitoituksella. Tässä liivissä tohtii kulkea toreilla ja turuilla muulloinkin kuin itsenäisyyspäivänä. (Lähde: www.dimex.fi)