0
Ostoskori on tyhjä

Blogi

Torellista stretsiä

Stretsiä pukkaa joka tuutista ja jokaiselta työvaatevalmistajalta. Blåkläderin lätkähuuma odottelee tämän talven lumia ja logon värikin on vaihtunut tutuksi punasinikeltaiseksi sinivalkoisen sijaan. Logo onkin nähtävissä vaatimattomasti 4,5 miljardin näyttömäärillä, sillä Blåkläder näkyy loppukauden Englannin Premier-liigassa. Futisihmisille tuotemerkki tulee siis ainakin tutuksi ympäri maailmaa.
Suomalaisten juhliessa lätkähuumaa Blåkläderin tehtaiden tunnuksena oli jo Blåkläder goes stretch! Tuotekehittelijät olivat laittaneet tavoitteeksi luoda sellaisia työhousuja, joissa käyttäjä ei pitkän ja hikisen työpäivän jälkeen tuskaile housujen kinnaamista. Sellaisia, jotka tekee mieli vetää ylle vapaa-aikanakin. Materiaalien pitää olla samalla suojaavia ja kovaakin käyttöä kestäviä. Leikkauksien sellaisia, että saumoja ei tule kohtalokkaisiin paikkoihin. Syntyi 4-suuntaan joustavat työhousut. Käyttäjiä on monenlaisia ja siksi kehitettiin eri materiaaleja eri hommiin. Konttoritöistä hard working miehiin ja naisiin.

LVI-yrittäjän toimiva kaveri tuli ostamaan toisia 4-suuntaan joustavia riipputaskullisia turvahousuja ja kertoi kokemuksistaan. ”Teen tällä hetkellä pitkää päivää kellon ympäri. Olen pitänyt näitä housua n. 1000 tuntia eivätkä ole kulahtaneet. Saumat eivät hierrä paikkoja ja kyykistelyn rajana on vain oma liikkuvuus.”

Housuja löytyy blåkläderin 4-suuntaan joustavasta materiaalista sekä riipputaskuilla että ilman, tummana ja turvavärisenä. Koe itse, miltä hyvä työhousu voi tuntua!

Kaikki 4-suuntaan joustavat housut löytyvät verkkokaupastamme. Shortsit lisätään kevään mittaan.