0
Ostoskori on tyhjä

Blogi

Tulisitko meille töihin - pesulatyöntekijä

Tarvitsemme uuden vahvistuksen pesulan puolelle, sillä töitä pukkaa ovista ja ikkunoista. Meidän kaltaisessamme pienessä perheyrityksessä eivät päivät ole samanlaisia. Toisinaan silittäjä saa suurin piirtein sukeltaa jonkun tylliunelman kerroksien sekaan. Toisinaan prässäri suhauttaa lähes silkkihansikkain höyryä silittääkseen 80 vuotta vanhaa kastemekkoa. Kunpa voisikin lukea kaikki tarinat jostakin seinien raosta, mitä pesulassamme on 52 toimintavuoden aikana eteen tullut.

Pääasiallinen tehtäväsi tulee olemaan vesipesussa, johon kuuluvat useimmat kodintekstiilit sekä työvaatteet. Ylipäätänsä sellaiset tekstiilit, joita ei pestä kemiallisesti. Tasopestävien mattojen pesussa meillä on jo "superhemmo", joten se homma on hoidossa. Sinulla on toki asennetta tarttua kaikenlaisiin pesulatöihin. Jonon kärkeen pääsevät ne, joilla on vaatetusalan koulutusta. Toisaalta kaiken muun voi opettaa, mutta asennetta ei. Hyvä asenne niin työhön kuin työkavereihinkin on ykkösjuttu.

Työ on vakituista kokopäivätyötä. Kertaakaan 52 vuoden aikana meiltä ei ole ketään lomautettu, joten kannamme vastuuta työntekijöistämme.

Rimpauttele meidän toimarille joko torstaina 10.1. tai keskiviikkona 16.1., jos haluat lisätietoja, Juha Seppälä (06) 4209 444. Itse hakemus työhistorioineen ja suosituksineen on tärkein ”lipun liehutuksesi”. Toimarilla on niin monta rautaa tulessa, että joskus on parempi keskittyä vain hakemuksen tekemiseen soittamisen sijaan. Haastatteluun valitaan 4-5 ja silloin voi kysellä lisää. Hakuaika päättyy sunnuntaina 20.1.

Tsemppiä hakemuksen tekemiseen!
Auli , pyykkärin puoliso

PS. TE-palveluiden sivuilla on työpaikasta lisätietoja.