0
Ostoskori on tyhjä

Toimitusehdot

Paljonko paketin saaminen Utsjoelle, Simpeleen SmartPOSTIIN tai Suutarilan Siwaan maksaa?

Jos kassalla tilauksesi loppusumma on yli 250 €, sinun ei tarvitse maksaa lähetyskuluja lainkaan asuitpa pohjoisessa tai etelässä. Valitse tällöin joko "Nouto Postista" tai "Lähellä-paketti".  Yrityksille tarkoitetut Express Business Day ja Jakopaketti ovat edelleen maksullisia. Kun tilaat vähintään 400 €, kaikki toimitustavat ovat maksuttomia.
Summaltaan pienempien tilausten lähetyskulut ovat 8 € per toimitus postin kautta ja 5 € Matkahuollon Lähellä-pakettina.
Jos yrityksissä bisnes pukkaa päälle, maksa pikkuisen enemmän eli 13 € ja 
paketti tuodaan perille saakka Postin Express Business Day –palveluna. Matkahuollon Jakopaketti maksaa 20 €.

Jos tohorit käyrä Etelä-Pohojanmaalla, pakeetin nouto on sulle ilimaanen. Jos oot tuloos jostakin perukoolta, voirahan tarajota vaikka kaffetta. Pieni kuppi ja iliman nisua.

Milloin Pyykkärillä on paketointipäivä?

Pakettia pukkaa jokaisena arkipäivänä. Suosituimmat tuotteet löytyvät hyllystä lähetettäväksi jo samana päivänä, koska kivijalkakaupassamme on Lakeuden laajin työvaate- ja työkenkävalikoima.

Jos tilatun tuotteen hyllypaikka ammottaa tyhjyyttään, toimitusajat vaihtelevat. Jalaksen kengät lähtevät tilausta seuraavana keskiviikkona tai perjantaina. Dimexit (mukaan lukien metsurivaatteet) lähetetään viimeistään tilausta seuraavana tiistaina tai torstaina. Muiden toimittajien kohdalla toimitusaika vaihtelee.

Snickers, Blåkläder, Fristads ja Hejco -tuotteet lähtevät keskimäärin 5-10 arkipäivän sisällä. Maksimissaan toimitusaika on 15 arkipäivää. Viivästyksistä ilmoitamme erikseen. Jos tilaus myöhästyy oleellisesti, voit fundeerata kaupan peruuttamista.

Missä paketti luuraa?

Kun paketti odottelee postipoikaa tai bussia, saat sähköpostiisi lähetyksen seurantakoodin. Postin tai Matkahuollon nettisivuilla näet koodisi avulla pakettisi lähestymistiedot.

Rekisteröidy ihmeessä kauppaamme. Silloin saat kurkistettua omien tietojesi kautta mitä tilauksellesi kuuluu.

Saanko paketin naapurissa olevaan noutopisteeseen?

Jos naapurin noutopisteessä loistaa Matkahuollon vai Postin tunnus, valitset vain toimitustavan sen mukaan. Molemmat tavat ovat saman hintaisia.

Saanko paketin haluamaani postin pakettiautomaattiin?

Tottahan toki. Valitse haluamasi automaatti ja posti kiikuttaa paketin lokeroon. Onhan kännykkänumerosi oikein tilauksessa? Saat paketin saavuttua tekstiviestin, jossa on lokeron avauskoodi. Muista olla nopea, sillä Posti säilyttää pakettia lokerossa vain seitsemän vuorokautta.

Olen poissa paikkakunnalta, odottaako pakettini?

Postin toimipaikoissa paketteja säilytetään saapumisviikkoa ja kaksi täyttä kalenteriviikkoa. Pakettiautomaattien lokeroissa vain seitsemän vuorokautta. Bussilla tuotuja paketteja säilytetään 14 vuorokautta.

Hups, en ehtinyt ajoissa paketin hakuun

Paketti lähtee siinä tapauksessa takaisin meille ja meitä muistetaan uudella posti- tai bussimaksulla. Tällaisissa tilanteissa lähetämme sinulle ns. noutamattoman lähetyksen laskun. Sen suuruus vastaa meno-paluu matkan käsittely- ja toimituskuluja.

Tuoko postipoika ulkomaille?

Tottahan toki. Postipojalle pitää vain maksaa hukan enemmän, joten ottaisitko yhteyttä ennen tilaamista. Selvitellään lähetyskuluja.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite

info@pika-pesu.fi