0
Ostoskori on tyhjä

Kokemusta asiakkaidemme hyödyksi

Seinäjoen Pika-Pesu Oy, eteläpohjalainen perheyritys

Haluamme palvella sekä yritys- että yksityisasiakkaitamme yksilöllisesti ja asiantuntevasti asioivatpa he myymälässämme Seinäjoella tai verkkokaupassamme. Henkilökuntamme koostuu 12 osaavasta ammattilaisesta.

Pesula, työpukeutumisen sekä siivoustarvikkeiden ja -aineiden erikoisliike

Olemme huolehtineet maakunnan matoista ja smokeista yli viidenkymmenen vuoden ajan. 80-luvun alussa yritys kehittyi monialayritykseksi, kun palveluvalikoimaa laajennettiin työpukeutumiseen ja siivoustuotteisiin. Keväällä 2009 avasimme ensimmäisen verkkokauppamme.

Vuodesta 2001 vetovastuun on kantanut nykyinen toimitusjohtaja Juha Seppälä. Yritystä on kehitetty kaikilla kolmella toimialalla.

Laadukasta työpukeutumista

Työpukeutumiseen tarjoamme kaiken tarvittavan: vaatteet, kengät ja suojaimet. Haluamme tarjota asiakkaillemme laatua ja monipuolisuutta. Tuotevalikoimamme on Etelä-Pohjanmaan laajin. Meillä voit sovittaa esimerkiksi Hejcon, Acoden, Dimexin, Snickersin, Fristadsin, Blåkläderin, Leijonan tai Sivaksen työvaatteita ja Jalaksen kenkiä.

Myymälähenkilökuntamme on koulutettu opastamaan kulloiseenkin tarpeeseen sopivimman työvaatteen valinnassa. Jalaksen kenkämalleista meillä on Suomen laajin valikoima.

Pesulamme sijaitsee Seinäjoella

Pesulapalvelut ja niiden laatu ovat kunnia-asiamme. Olipa kyseessä takki tai turkki, verhot tai vekkihame, raanu tai ryijy, teemme niiden puhdistuksen ja ryhdistämisen huolella. Omalla väellämme - vain valkopyykin pesetämme alihankkijalla.

Siivousalan tuotteet

Siivousalaa palvelemme myymällä sekä siivousaineita, -välineitä että siivouskoneita. Pääasiakaskuntaamme ovat siivousliikkeet, taloyhtiöt sekä yksityiset yritykset.