Asiakastili

Miksi minun kannattaa avata asiakastili?

Jos hiukkasenkin tuntuu siltä, että Pyykkärin verkkokaupassa voisit käydä toistekin, avaa ihmeessä itsellesi asiakastili eli rekisteröidy. Seuraavalla kerralla kassalla asiointi sujuu vaivattomasti, kun olet jo kertaalleen tallentanut tietosi.

Tilaan yrityksenä, kuinka saan edut käyttööni?

Kassalla tulee kysymys "Oletko yritysasiakas", vastaa Kyllä, niin voit valita meidän laskutuksemme. Tarkistamme yrityshinnat laskutuksen yhteydessä. Alennus on vähintään -10% ovh:sta.

Minulla on yritys, miten hyödyn rekisteröitymisestä?

Pyykkärin tietokannasta voit milloin tahansa tarkistaa, minkä mallisia tai kokoisia vaatteita ja kenkiä viimeksi tulikaan hankittua. Lisäksi vuotuiset ostosi vaikuttavat alennuksiisi. Voit myös tilata vaatteet "avaimet käteen" -periaatteella eli painettuina tai brodeerattuina. 

Voinko tilata laskuun?

Yritykset ja yhteisöt voivat tilata tuotteita laskuun. Rekisteröityessäsi yritysasiakkaaksi tarkistamme, että maksuasiat ovat kunnossa ja yrityksessä asiat ovat muutoinkin kohdallaan. Oletpa rekisteröitynyt tai et, Y-tunnusta ei tarvitse aina erikseen muistella. Ensimmäisellä kerralla kylläkin, jotta saamme perustettua yrityksellesi asiakastunnuksen.

Onko vaatteisiin mahdollista saada painatuksia?

Kyllä. ”Kävelevä” mainos on edullista näkyvyyttä ja tuo hyvää imagoa. Varsinkin, kun verkkokaupassamme olevat työvaatteet ovat hyvälaatuisiksi tunnettuja ja arvostettuja merkkejä. Lähetä viestiä, mikäli olet kiinnostunut painatuksista. Tarkistamme sinulle hinnan, sillä se riippuu painatuserän suuruudesta.

Entä tuotevaihdot ja –palautukset?

Yritysasiakkailla on verkkokaupassa omat sävelet (alennukset ym. edut), tämän vuoksi mahdollisissa vaihtotilanteissa yritys huolehtii vaihtojen ja palautusten lähetyskuluista.

Olemme hankkimassa isommalle porukalle työvaatteita ja kenkiä

Lähetä viestiä tai suoraan tarjouspyyntö haluamistasi tuotteista. Teemme mieluusti sinulle tarjouksen. Samalla voimme sopia sovitussarjan lähettämisestä.

Onko vaatteista ja kengistä mahdollista saada sovitussarja?

Tottahan toki. Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse niin sovitellaan sovitussarjaa.

To Top