Maksutavat

 

Pyykkäri on koittanut kehitellä yhtä sun toista, jotta jokaiselle löytyy sopiva maksutapa.

 

Verkkopankkimaksu

Pankkikuvakkeiden joukko on kuin pakanamaan kartta. Kaikki pankit löytyvät.

 

Bussiennakko

Jos haluat maksaa hakiessasi paketin Matkahuollon Lähellä-pisteestä, valitse maksutavaksi Bussiennakko. Palvelu maksavat 5,00 €. Postiennakon olemme valitettavasti joutuneet poistamaan maksutavoista, sillä Posti palauttaa noutamattomat paketit jo 7 päivän jälkeen.

 

Luottokorttimaksu

Kuvakkeiden joukosta löytyvät myös luottokorttien kuvakkeet.

 

Osamaksu / lasku yksityisille

Valitsemalla kassalla maksutavaksi Collector-laskun saat itsellesi maksuaikaa. Collector lähettää laskun asiakkailleen tilausta seuraavana pankkipäivänä. Laskulla on kiinteä 45 päivän maksuaika tilaushetkestä lähtien. Laskut lähetetään asiakkaalle ensisijaisesti sähköpostilla ja avoimia laskuja voi tarkastella myös osoitteessa oma.collector.fi. HUOM. Jos olet Pyykkärin yritysasiakas ja haluat tilata siten, että me laskutamme, vastaa tilauksen alussa "Oletko yritysasiakas"... Kyllä.

 

Lasku yrityksille

Voit valita kassalle mennessäsi vaihtoehdon "yritysasiakas", jolloin voit tilata meidän laskutuksellamme. Tälloin voit tilata meidän laskuumme ilman välikäsiä. Kannattaa kyllä rekisteröityä, sillä silloin voit seurata tilauksesi tilaa paremmin ja saamme yritysalennuksesi voimaan.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com