Maksutavat

Pyykkäri on koittanut kehitellä yhtä sun toista, jotta jokaiselle löytyy sopiva maksutapa.

Lasku yrityksille

Mikäli yrityksen asiat ovat reilassa, voit valita kassalle mennessäsi vaihtoehdon "yritysasiakas", jolloin voit tilata meidän laskutuksellamme. Tällöin huomioimme yritysalennuksesi ja lähetämme tilausvahvistuksen tai tiedon tilauksen alennetusta loppusummasta. Mitä enemmän ostat vuositasolla, sitä suurempi alennus. Lähetämme verkkolaskun, kun tuotteet on toimitettu. Mikäli verkkolaskutusta ei ole käytössä, lasku on mukana paketissa, halutessasi lähetämme laskun sähköpostiisi. 

Verkkopankkimaksu

Pankkikuvakkeiden joukko on kuin pakanamaan kartta. Kaikki pankit löytyvät.

Luottokorttimaksu

Kuvakkeiden joukosta löytyvät myös luottokorttien kuvakkeet.

Osamaksu / lasku yksityisille

Valitsemalla kassalla maksutavaksi "Suomalaiset verkkopankki- sekä korttimaksut", saat itsellesi maksuaikaa. Walley (ent. Collector) lähettää laskun asiakkailleen tilausta seuraavana pankkipäivänä. Laskulla on kiinteä 45 päivän maksuaika tilaushetkestä lähtien. Laskut lähetetään asiakkaalle ensisijaisesti sähköpostilla ja avoimia laskuja voi tarkastella kirjautumalla osoitteeseen walley.fi . Voit valita myös OP-laskun.
HUOM. Jos olet Pyykkärin yritysasiakas ja haluat tilata siten, että me laskutamme, vastaa tilauksen alussa "Oletko yritysasiakas"... Kyllä.

MobilePay, PayPal

Jos tykkäät tehdä ostoksesi puhelimella, ilman korttien räpläämistä, onnistuu!

Postiennakko

Jos haluat maksaa hakiessasi paketin Postin noutopisteestä, ota meihin yhteyttä. Normaaliin toimitusmaksuun tulee tällöin ns. postiennakkomaksu 9,90 €.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

To Top