Palvelut

Vaihtomatot

 

Vuokramattopalvelu

 

Pyydä tarjous!

Tarvitsetteko joustavaa vaihtomattopalvelua? Strategiamme on vaivaton ja ennen kaikkea joustava palvelu. Kun homma hoituu puolin ja tosiin, voimme muuttaa mattojen kokoa, määrää ja vaihtoväliä lyhyelläkin varoajalla. Tarvittaessa opastamme paikanpäällä millaiset koot ja sijoittelut toimisivat parhaiten.

Hankimme tarvittavat matot, ja vaihdamme likaantuneet matot puhtaisiin sovituin väliajoin. Pidämme huolen, että asiakkaalla on aina ehjät ja siistit matot. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia mattojen pesuista tai varastoinnista

Mattokokoja ja -värejä valikoimassamme on useita. Vaihtoväliksi asiakas voi valita tarpeen mukaan 1, 2 tai 4 viikkoa.

Hinnoitteluun vaikuttaa vaihtoväli sekä mattojen määrä.

Vaihtomattopalvelumme pyörii Seinäjoen, Ilmajoen, Kurikan, Jalasjärven ja Kauhajoen alueella.

Kysy tarkempi tarjous!

Painehuuhtelukoneen vuokraus

Painehuuhtelukoneen vuokraus

Vuorokausivuokra 40

 

Painehuuhtelukone on laite, jolla on kätevä pintapuhdistaa esimerkiksi sohvia, auton penkkejä jne.

Koneen säiliöön laitetaan pesuaineliuos, jossa pesevänä aineosana toimii Kiillon Jiffy. Lius suihkutetaan kankaaseen suulakkeesta, jossa on myös imevä osa. Näin pesuaine ikään kuin pyörähtää materiaalin pinnassa ja imu vetää liuoksen poistoputkeen. Pinta jää lievästi kosteaksi, joten esim. sohvan on hyvä kuivahtaa yön yli.

Painehuuhtelukoneen vuorokausivuokra on 40 € sisältäen 1 l Jiffyä. Pesuaine on ammattilaisten käyttämää ainetta, joten varsin riittoisaa.

Vuorokausi alkaa ja päättyy klo 9. Viikonloppuisin aika on poikkeuksellinen. Laite on lauantaisin noudettavissa klo 12 jälkeen. Palautus normaaliin tapaan maanantaiaamuna klo 9. Tällöinkin asiakas maksaa vain yhden vuorokauden vuokran eli 40 €.

Muista varata kone käyttöösi hyvissä ajoin puhelimitse, sillä laitetta vuokrataan vilkkaasti. (06) 420 9400

FootStopService

Jalkojen hyvinvointi FootStopService/FSS

 

Tukipohjalliset 38 €

 

SKANNERIPALVELU - TULE MEILLE MITTAUTTAMAAN JALKOJESI KUORMITUS

Jalas-kenkien yhtenä kehityskohteena on jo vuosien ajan ollut tuottaa käyttäjälleen mahdollisimman oikein muotoiltu sisäpohjallinen. Kaikissa Jalas-kengissä on vakiona muotoiltu pohjallinen, mutta piste iin päälle ovat erikoispohjalliset. Ne toimivat parhaimmillaan ennaltaehkäisevänä terveydenhuoltona tuki- ja liikuntaelintesi parhaaksi.

Tukipohjallisten valinta alkaa jalkojen analysoinnilla ns. jalkaskannerilla. Skannauksessa laite rekisteröi jalkojen mitat, jalkaholvin ja kuormittumispisteet. Koulutettu henkilökuntamme tulkitsee skannerin tuloksen ja miltä kuormituksen jakaantuminen jaloissasi näyttää.

Tukipohjallisten hinta on 38 € (sisältää skannauksen) - se on halpa investointi tulevaisuuteen!

To Top