Mikä ihmeen Pyykkärin verkkokauppa

Eteläpohjalaiset sanovat, notta ”Orotakko jotta tilaasuus koputteloo ovella? Ookko muistanu teherä sillen oven?” Pyykkärin vanhemmat, Sinikka ja Veikko Seppälä muistivat tehdä oven yli 50 vuotta sitten. Silloin Seinäjoella oli tilausta pesulalle, jossa pestään niin kemiallista pyykkiä kuin kodintekstiilejäkin.

Työvaatteiden myynti aloitettiin 90-luvun puolessa välissä. Leppävirran Kuljettajapukine oli ensimmäisiä yhteistyökumppaneita ja on edelleen, tosin nimellä Dimex. Vuosien mittaan mukaan tulivat Jalas, Snickers, Blåkläder, Fristads ja Hejco. Näistä voi päätellä, että haluamme myydä laadukkaita tuotteita. Priimaa pukkaa!

Verkkokauppa on toiminut vuodesta 2018 lähtien. Asiakkaamme Teuvo soitteli vuosien ajan ja aloitti puhelun aina kysymällä: ”Mitäs Pohjanmaan Pyykkärillä nyt olisi myynnissä?” Niinpä verkkokauppa sai nimekseen Pyykkärin verkkokauppa.

The Pyykkäri, Juha Seppälä, vastaa toimitusjohtajana, että homma pyörii niin pesulassa kuin työvaate- ja työkenkämyynnin puolella. Pyykkärin motto: ”Tee mitäs tykkäät, mutta tiärä, jotta yritystä pitää olla.”  Pyykkärin puolison, Auli Toivosen, piikissä on verkkokauppa ja markkinointi, mottona ”Katto asiooren valoosia pualia, ei silimät rasitu..!”

Anu on kivijalkakaupassa myymälävastaavana. Hänen lisäkseen Sami, Miia ja Juha hanskaavat monen vuoden kokemuksella työvaatteiden, työnkenkien ja siivoustarvikkeiden erikoisuudet. Miia hoitaa myös laskutuksen. Pesulan puolella viisi ammattilaista taikoo puhtautta pyykkeihin.

Tällaisella porukalla palvelemme niin kivijalkakaupan kuin verkkokaupankin asiakkaita!

Rimpauttele: (06) 420 9400
Kirjoittele: info@pika-pesu.fi
Tule käymään: Valtionkatu 18-20, 60100 Seinäjoki

Seinäjoen Pika-Pesu Platina

To Top