Toimitusehdot ja -hinnat

Paljonko paketin saaminen Utsjoelle, Simpeleen SmartPOSTIIN tai Raahen R-kioskille maksaa?

Jos kassalla tilauksesi loppusumma on yli 250 €, sinun ei tarvitse maksaa lähetyskuluja lainkaan asuitpa pohjoisessa tai etelässä. Valitse tällöin "Lähellä-paketti". Matkahuollon Jakopaketti on maksuton, kun tilaat vähintään 400 €.
Summaltaan pienempien tilausten lähetyskulut ovat 9 € Matkahuollon Lähellä-pakettina ja 10 € per toimitus postin kautta.
Jos yrityksissä bisnes pukkaa päälle, maksa pikkuisen enemmän eli 16 € ja paketti tuodaan perille saakka Postin Business Express  -pakettina.

Jos tohorit käyrä Etelä-Pohojanmaalla, pakeetin nouto on sulle ilimaanen. Jos oot tuloos jostakin perukoolta, voirahan tarajota vaikka kaffetta. Pieni kuppi ja iliman nisua.

Milloin Pyykkärillä on paketointipäivä?

Pakettia pukkaa jokaisena arkipäivänä. Suosituimmat tuotteet löytyvät hyllystä lähetettäväksi jo samana päivänä, koska kivijalkakaupassamme on Lakeuden laajin työvaate- ja työkenkävalikoima.

Jos tilatun tuotteen hyllypaikka ammottaa tyhjyyttään, toimitusajat vaihtelevat. Jalaksen kengät lähtevät tilausta seuraavana keskiviikkona tai perjantaina. Dimexit lähetetään viimeistään tilausta seuraavana tiistaina tai torstaina, Blåkläderit ja Snickersit viikon aikana. Muiden toimittajien kohdalla toimitusaika vaihtelee. Fristads ja Hejco -tuotteet lähtevät keskimäärin 5-10 arkipäivän sisällä. Maksimissaan toimitusaika on 15 arkipäivää. Viivästyksistä ilmoitamme erikseen. Jos tilaus myöhästyy oleellisesti, voit fundeerata kaupan peruuttamista.

Missä paketti luuraa?

Kun paketti odottelee postipoikaa tai bussia, saat sähköpostiisi lähetyksen seurantakoodin. Postin tai Matkahuollon nettisivuilla näet koodisi avulla pakettisi lähestymistiedot.
Rekisteröidy ihmeessä kauppaamme. Silloin saat kurkistettua omien tietojesi kautta mitä tilauksellesi kuuluu.

Olen poissa paikkakunnalta, odottaako pakettini?

Kulkeepa pakettisi Matkahuollon tai Postin kautta, niitä säilytetään noutopisteissä saapumispäivän jälkeen seitsemän vuorokautta. Noutamattomasta lähetyksestä perimme palautuksesta aiheutuneet kulut.

Hups, en ehtinyt ajoissa paketin hakuun

Paketti lähtee siinä tapauksessa takaisin meille ja meitä muistetaan uudella posti- tai bussimaksulla. Tällaisissa tilanteissa lähetämme sinulle ns. noutamattoman lähetyksen laskun. Sen suuruus vastaa meno-paluu matkan käsittely- ja toimituskuluja.

Tuoko postipoika ulkomaille?

Tottahan toki. Postipojalle pitää vain maksaa hukan enemmän, joten ottaisitko yhteyttä ennen tilaamista. Selvitellään lähetyskuluja.

Asiakaspalvelun sähköpostiosoite

info@pika-pesu.fi

To Top