Miesten paksummat stretch työhousut tummanharmaa/musta 1459 Blåkläder

Alkaen 126,50 €
Vain %1 jäljellä
SKU
1459-1146-9899

Mies - tässä ne ovat: todella joustavat työhousut työhön tai vapaa-aikaan!

Kevyemmästä materiaalista tehdyt stretch-housut ovat jo monen miehen suosikkihousut. Jos kaipaat hiukan paksumpaa materiaalia, tämä housu on ominaisuuksiltaan lähes samanlainen, mutta kangas on paksumpaa. 1845-materiaalin grammapaino on 166 g/m², tämän housun 1146-materiaali 250 g/m².

UUSI

Joustoa löytyy haaroista, polvista, takamuksesta ja vyötäröltä. Lahkeet ovat kaventuneet ja jos housut jäävät puolipohkeeseen, ratkot vain lahjesauman. Pituutta tulee lisää 5 cm. Polvet ovat valmiiksi muotoillut.

toiminnallisuus: D-rengas vyötäröllä

kangas on kevyttä, mutta kestävää ja se myös kuivuu nopeasti, 75% puuvilla, 25% polyamidi, canvas, Cordura Nyco, 250 g/m²

Erittäin kestävä kangas, jossa yhdistyvät Corduran kestävyys ja puuvillan pehmeys. Kankaan kestävyys on neljä kertaa parempi kuin samanpaksuisen tavallisen puuvillakankaan. Öko-Tex 100 -sertifioitu.

taskut: reisitasku, jossa on erillinen verkkotasku sisäpuolella puhelimelle, reisitasku on palkeellinen, jolloin tavaroiden ottaminen on istuessa helpompaa, sivutaskut, reisitaskussa kynätasku, takataskut

lisäominaisuudet: lahje pidennettävissä alareunasta

pesu: 40 °C

To Top