Yleisimmät kysymykset

Voinko tilata vaatteet painettuina?

Kyllä. ”Kävelevä” mainos on edullista näkyvyyttä ja tuo hyvää imagoa. Varsinkin, kun verkkokaupassamme olevat työvaatteet ovat hyvälaatuisiksi tunnettuja ja arvostettuja merkkejä. Painatusten ja brodeerausten tilaaminen suoraan on vielä vaiheessa, mutta lähetä meille viestiä, niin otamme yhteyttä näiden tiimoilta.

Takissani on valmistusvirhe, korvaako takuu?

Tuotteillamme on vuoden takuu, joillakin erikseen mainituilla vieläkin pidempi. II-laadun kengillä on ns. rajoitettu takuu. Mikäli epäilet tuotteessa olevan valmistusvirheen ota yhteyttä, niin opastamme jatkotoimissa.

Ovatko II-laadun kengät viallisia?

II-laatu Jalaksen kengissä merkitsee ns. kosmeettista haittaa. Rakenteessa siis ei ole vikaa. Yleensä tuumaamme, että päivän käytön jälkeen priimat näyttävät samanlaisilta.

Onko verkkokaupassa muistilistaa?

Ostoskärry toimii hyvin muistilistana. Lisäät kärryyn haluamasi tuotteen ja poistat tarpeettomat siirtyessäsi kassalle kaupanteon päätteeksi.

Sain kummallisen kirjainsekamelskan alennusta varten?

Saamasi kirjainten ja numeroiden sekamelska on antaa sinulle jotakin ekstraetua. Se voi olla halvempi hinta, pienempi toimituskulu tai jokin kylkiäinen. Alennuskoodit ovat tapa palkita asiakasta tavalla tai toisella.

Hups, salasana unohtui

Klikkaa vain kohtaa Unohditko salasanasi. Homma päätyy siihen, että saat sähköpostiisi linkin, josta voit salasanan uusia.

Paapalle lahjaksi takki?

Kyllähän paappa takkinsa saa. Maksat tilauksen verkkopankissa ja muistat merkitä toimitusosoitteeksi paapan osoitteen. Mainitse lisätietoja-kohdassa, että tilaus menee lahjaksi. Jätämme hinnallisen kuitin pois. Halutessasi myös paketoimme lahjan.

Tulossa Provinssiin, voinko noutaa pakettini?

Provinssiin kannattaa tulla viimeistään perjantaina ja silloin saat myöskin tilauksesi suoraan Seinäjoen keskustassa sijaitsevasta myymälästämme. Muista vain tehdä tilaus ajoissa, jotta saamme kaikki tuotteet noutovalmiiksi. Kesälauantaisin huljuttelemme varpaita ja myymälämme on kiinni.

Voinko peruuttaa Pyykkärin postin?

Tottahan toki. Pyykkäri tykkää pohjalaisena suorasta toiminnasta. Viestiä pukkaa vain jos haluat.

To Top