Uusi erä II-laadun kenkiä
Koot ja mallit ovat aivan mitä sattuu, erässä oli harvinaisen paljon varrellisia kenkiä. Ei puhelinvarauksia.

Pyykin kotiinkuljetus
Meillä toimii normaalistikin pyykin kuljetuspalvelu Seinäjoen kaupunkitaajamassa sekä Nurmossa. Jos kuljetuspalvelu kiinnostaa, rimpauta numeroon (06) 420 9400 ja tilaa pyykinhaku. Pesemme yli 50 vuoden kokemuksella kaikkea mahdollista ihmisten arkeen ja juhlaan liittyvää: vaatteiden, arki- ja juhla, kemiallinen pesu, matot, ryijyt, kodintekstiilit jne. Tästä linkistä näet hinnastomme.

Uusi Jalas Exalter on verraton turvakenkä - lue lisää blogista

Miten olisi välikausitakki, esm. kuoritakki
Moni asiakas on jättänyt talvivaatteet pesuun ja vaihtanut päälle uuden välikausitakin. Softshellit ovat mainioita, samoin kuoritakit.

Onko untuvatakkisi puhtaana ensi talvea varten? Kevytuntuvatakit ovat mainio keksintö - ne ovat kevyitä ja silti lämpimiä. Mieluisasta takista kannattaa pitää huolta. Jätä pesu meidän huoleksemme, sillä kotoisilla koneilla ja aineilla untuvat tahtovat paakkuuntua toisarvoisiin paikkoihin. Untuvapusakan pesuhinta 27,80 €. Lantiolle ulottuvan pikkuisen enemmän. Kotikonstein untuvatakin kunnollinen pesu ei tahdo onnistua. Sen verran usein olemme "pelastaneet" kotona pestyjä untsikoita.

Verkkokaupasta työvaatteet ja -kengät kotiovelle
Voit tilata tuotteet verkkokaupasta myös valitsemalla toimitustavaksi "nouto myymälästä". Jos olet tulossa kauempaa Seinäjoen myymäläämme, verkkokauppatilaus on hyvä tapa varmistaa, että tuotteita on sovitettavaksi. Valitse tällöin maksutavaksi "maksu myymälään". Kaikki verkkokaupan tuotteet eivät ole suoraan hyllyssä.