Pyykin kotiinkuljetus
Meillä toimii normaalistikin pyykin kuljetuspalvelu Seinäjoen kaupunkitaajamassa sekä Nurmossa. Haluamme olla omalta osaltamme toimeliaisuudessa mukana, joten pääsiäiseen saakka kuljetuspalvelu on ilmainen. Jos kuljetuspalvelu kiinnostaa, rimpauta numeroon (06) 420 9400 ja tilaa pyykinhaku. Pesemme yli 50 vuoden kokemuksella kaikkea mahdollista ihmisten arkeen ja juhlaan liittyvää: vaatteiden, arki- ja juhla, kemiallinen pesu, matot, ryijyt, kodintekstiilit jne. Tästä linkistä näet hinnastomme.

Uusi Jalas Exalter on verraton turvakenkä - lue lisää blogista

Koronaa kampittamaan
Yllätys, meilläkin on käsidesi loppu hyllystä. Saamme lisää, kunhan Kiillon tuotanto ehtii pukkaamaan tuotteita pihalle. Hyllystä löytyy myös pintojen desifiointiin tarkoitettu Kiillon Antibactia. Asiantuntijoiden mukaan pesuaineella pesu on tehokas tapa torjua viruksia. Hyllyssä sekä koti- että ammattikäyttöön sopivia pesuaineita.

Vielä riittää II-laadun kenkiä
Tähän aikaan vuodesta kakkoslaadun kengät ovat koon ja mallin puolesta aivan mitä sattuu. Löytyy matalaa kesäkenkää samoin kuin varrellista talvikenkää. Verkkokaupassa on osa, mutta yksittäisiä pareja on hyllyssä kaikenmoisia. Jalaksen II-laatu merkitsee vähäistä, kosmeettista haittaa. Rakenteessa ei ole vikaa.

Miten olisi välikausitakki, esm. kuoritakki
Moni asiakas on jättänyt talvivaatteet pesuun ja vaihtanut päälle uuden välikausitakin. Softshellit ovat mainioita, samoin kuoritakit.

Onko untuvatakkisi puhtaana Kevytuntuvatakit ovat mainio keksintö - ne ovat kevyitä ja silti lämpimiä. Mieluisasta takista kannattaa pitää huolta. Jätä pesu meidän huoleksemme, sillä kotoisilla koneilla ja aineilla untuvat tahtovat paakkuuntua toisarvoisiin paikkoihin. Untuvapusakan pesuhinta 27,80 €. Lantiolle ulottuvan pikkuisen enemmän. Kotikonstein untuvatakin kunnollinen pesu ei tahdo onnistua. Sen verran usein olemme "pelastaneet" kotona pestyjä untsikoita.

Verkkokaupan remontti melkein valmis
Verkkokaupassa siirrytään hiljalleen seuraavalle tasolle. Uskoaksemme samalla aimo harppaus käytettävyydessä eteenpäin. Kuten yleensä kaikissa remointeissa, pientä viilausta vielä on tehtävä. Aina voit myös soittaa tilauksesi (06) 420 9400 tai lähettää sähköpostia info@pika-pesu.fi

Pyykkärin blogissa lisää tämän kevään pöllytyksestä.