0%

JALAS-päivien jäljiltä on vielä mojova erä II-laadun talviturvakenkiä tarjolla. Keinoturkisvuorisista talviturvakengistä koot 36, 37, 44 ja 46 menivät markkinapäivän aikana, mutta muita kokoja on tarjolla lauantaina myymälän ovien sulkeuduttua. Kannattaa tulla alkuviikosta "rääpiäisille".

Talvivaatteiden myynti on alkanut. Blåkläderin toimitukset ovat toimineet koko kummallisen ajan halki lähes moitteetta, myös Snickersin talvivaatteita on hyvä valikoima hyllyssä. Jos olet Dimex-miehiä tai -naisia, varaudu joidenkin mallien kohdalla odotteluun... tai valitse välillä vaikkapa Blåkläderiä.

Kokeile talveksi softshell-housuja
Toppahousut ovat joissakin hommissa talvellakin kuumat. Miten olisi Blåkläderin softshell-housut! Myös Dimexiltä on tarjolla hiukkasen vastaava Outdoor-housu.

Vaihtomattopalvelumme saa kiitosta joustavuudestaan. Rimpauta, jos kiinnostaa vaikka vain väliaikaiseksi ratkaisuksi.

Ovatko vaatteet siistinä joulun juhlia varten? Kemiallinen pesu on hellävaraisin pesu juhlavaatteille. Pesijöillämme on kymmenien vuosien kokemus juhlavaatteiden pesusta ja oikean pesumenetelmän valinnasta.

Pyykin kuljetuspalvelu
Meillä toimii pyykin kuljetuspalvelu Seinäjoen kaupunkitaajamassa sekä Nurmossa. Jos kuljetuspalvelu kiinnostaa, rimpauta numeroon (06) 420 9400 ja tilaa pyykinhaku. Pesemme yli 50 vuoden kokemuksella kaikkea mahdollista ihmisten arkeen ja juhlaan liittyvää: vaatteiden, arki- ja juhla, kemiallinen pesu, matot, ryijyt, kodintekstiilit jne.