II-laatua jäljellä 
Tuttu juttu eli erilaisia malleja, erilaisia kokoja. Tule sovittamaan! Puhelinvarauksia emme valitettavasti voi ottaa. Max. 10 paria/asiakas.

Dimexin uudet lastenvaatteet
Lastenvaatteet ovat uusiutuneet. Tarjolla lasten talvitakki, talviavohaalari (=housu korkealla vyötäröllä) ja kokohaalari.

Sadevaatteista talvivaatteisiin
Myymälässä kattava varasto Dimexin, Blåkläderin ja Snickersin talvivaatteita. Löytyy huomioväristä ja tummaa, lyhyttä ja pitkää, sadetakkia ja sadehousua, naisille omia malleja. Myös sadevaatteita varmuuden vuoksi...

Dimexin uusi, musta talvipusero ja naisten toppahousut
Uutta myös naisille ja miehille. Naisten toppahousut ja miesten toppatakki, molemmat mustia.

Mattojen pesu ilman kuivattamisen tuskaa
Jos tuumailit mattojen pesemistä kotona, saattaa tulla päänvaivaa. Tulee valumia ja haju on paha. Mitä jos toisit likaiset matot meille ja haet ne puhtaina erikseen muoviin pakattuina? Esim. 1,6*2,3 m kokoisen karvalankamaton pesu maksaa vähän alta 50 €.

Pyykin kotiinkuljetus
Meillä toimii normaalistikin pyykin kuljetuspalvelu Seinäjoen kaupunkitaajamassa sekä Nurmossa. Jos kuljetuspalvelu kiinnostaa, rimpauta numeroon (06) 420 9400 ja tilaa pyykinhaku. Pesemme yli 50 vuoden kokemuksella kaikkea mahdollista ihmisten arkeen ja juhlaan liittyvää: vaatteiden, arki- ja juhla, kemiallinen pesu, matot, ryijyt, kodintekstiilit jne. Tästä linkistä näet hinnastomme.

Kokemuksia stretch-työhousuista - lue lisää blogista