Opiskelijakortilla -15% normaalihintaisista myymälähinnoista

Lykkyä tykö kouluun ja opiskeluun! Pikkukoululaisille hankitaan usein Dimexin lasten mitoituksella olevia vaatteita. Niissä on hyvät heijastimet ja hyvä näkyvyys. Samoin materiaali. Isommille koululaisille löytyy työvaatetta ja työkenkää laidasta laitaan. Muista kertoa, että olet opiskelija.

Jalas II-laatua tarjolla aina
II-laadun hylly on välillä täydempi, välillä tyhjempi. II-laatuhan merkitsee vähäistä kosmeettista haittaa. Rakenteessa ei ole vikaa.

Mattojen pesu ilman kuivattamisen tuskaa
Jos tuumailit mattojen pesemistä kotona, sää alkaa muuttua konstikkaaksi kuivaamisen kannalta. Tulee valumia ja haju on paha. Mitä jos toisit likaiset matot meille ja haet ne puhtaina erikseen muoviin pakattuina? Esim. 1,6*2,3 m kokoisen karvalankamaton pesu maksaa vähän alta 50 €.

Myymälä kesälauantaisin suljettu
1.6. alkaen väkemme huljuttelee varpaitaan tai tekee jotakin muuta mukavaa lauantaisin, joten lauantaiostokset pitää tehdä verkkokaupassa. Elokuussa 29.8. palataan taas talviajan aukioloihin.

Vielä löytyy shortseja ja piraattihousuja 
Esim. Dimexiltä on tullut joustava piraattihousu. Myös hyvä valikoima Snickersin ja Blåkläderin shortseja ja piraattihousuja. Vielä on kesää jäljellä...

Pyykin kotiinkuljetus
Meillä toimii normaalistikin pyykin kuljetuspalvelu Seinäjoen kaupunkitaajamassa sekä Nurmossa. Jos kuljetuspalvelu kiinnostaa, rimpauta numeroon (06) 420 9400 ja tilaa pyykinhaku. Pesemme yli 50 vuoden kokemuksella kaikkea mahdollista ihmisten arkeen ja juhlaan liittyvää: vaatteiden, arki- ja juhla, kemiallinen pesu, matot, ryijyt, kodintekstiilit jne. Tästä linkistä näet hinnastomme.

Koronakevään tuntoja - lue lisää blogista

Verkkokaupasta työvaatteet ja -kengät kotiovelle
Voit tilata tuotteet verkkokaupasta myös valitsemalla toimitustavaksi "nouto myymälästä". Jos olet tulossa kauempaa Seinäjoen myymäläämme, verkkokauppatilaus on hyvä tapa varmistaa, että tuotteita on sovitettavaksi. Valitse tällöin maksutavaksi "maksu myymälään". Kaikki verkkokaupan tuotteet eivät ole suoraan hyllyssä.