Blogi

 1. Myymälän uutisia

  • Dimexin uudet lastenvaatteet
   Lastenvaatteet ovat uusiutuneet. Tarjolla lasten talvitakki, talviavohaalari ja kokohaalari

  • Nyt on sadevaatteiden aika
   Myymälässä kattava varasto Dimexin, Blåkläderin ja Snickersin sadevaatteita

  • Dimexin uusi, musta talvipusero ja naisten toppahousut
   Uutta myös naisille ja miehille. Naisten toppahousut ja miesten toppatakki.

  • II-laatua rajoitetusti jäljellä
   Kakkoslaadut hupenevat hetkessä. Käy kurkkaamassa, mitä hyllystä löytyy. Poistorekissä laadukkaita työvaatteita poistohintaan.

  • Pyykin kotiinkuljetus
   • Jos et pysty tai halua liikkua kotoa, meillä on pyykin kotiinkuljetuspalvelu Seinäjoen ja Nurmon taajama-alueilla.
  • Kokemuksia stretch-työhousuista
  Lue koko juttu
 2. Joustavat työhousut – kokemuksia stretch-housuista

  LVI-yrittäjänä toimiva kaveri tuli ostamaan toisia 4-suuntaan joustavia riipputaskullisia turvahousuja ja kertoi kokemuksistaan. ”Teen tällä hetkellä pitkää päivää kellon ympäri. Olen pitänyt näitä housuja n. 1000 tuntia eivätkä ole kulahtaneet. Saumat eivät hierrä paikkoja ja kyykistelyn rajana on vain oma liikkuvuus.” Tämä kommentti liittyi Blåkläderin 1997-malliin. Käyttökokemusten jälkeen korkeahko hinta ei tuntunut enää niin kalliilta.

  ”Housu on joustava ja kevyt käyttää meidän töissämme. Materiaali on sopivan ohutta ja mikä parasta joustavaa. Hinta/laatu -suhde yllättävän hyvä.” Tämä kommentti liittyi puolestaan Snickersin 6251-housuun.

  Jos tarkkailet työmailla miesten housuja, suurimmalla osalla housut näyttävät kuin pakanamaan kartalta. Ei niinkään erilaisten työssä tulleiden maali-, öljy- tai pikitahrojen vuoksi, vaan joustavat kangasosiot loistavat eri värisinä. Yleensä mustaa stretchiä on pyllynpäällä, polvissa, polvitaipeissa ja haaroissa. 4-way stretchit tarkoittavat, että itse housujen kangas joustaa neljään suuntaan. Tämän vuoksi nämä superjoustavat työhousut ovat yksiväriset, koska koko housu on stretchiä eikä vain tietyt osat housuissa. Polvisuojien kohdalla on näissäkin housuissa mustat alueet, sillä kovan kulutuksen vuoksi niiden pitää olla kestävää Corduraa.

  Valinnanvaraa löytyy, sillä Blåkläderillä on tällä hetkellä 61 erilaista stretch-housua. Tässä luvussa on mukana niin äityshousut, multisuojatut kuin stretch-haalaritkin. Snickersillä stretch-housuja on kymmeniä erilaisia ja samoin Dimexillä. 4-way stretch-housut ovat viimeisintä huutoa.

  Pesulassamme pestään yritysten työvaatteita. Pesulan flikkojen pikahaastattelu ja pesussa juuri olleiden joustavien työhousujen hypistely osoittaa, että merkillä on väliä. Hyvää ja halpaa ei ole olemassa. Vaikka Blåklädereitä, Snickersejä, Dimexejä ja Fristadseja onkin mukava myydä, kyllä pesussa oli myös muiden logoilla varustettuja housuja, joissa näkyi käytön jälkiä, mutta housut olivat silti säilyneet hyvässä kunnossa.

  Ahkera pesu on elintärkeää joustaville kankaille, sillä elastaani heikkenee likaisena. Pesu myös palauttaa vaatteelle alkuperäisen mallin. Huuhteluaine on elastaanille kauhistus, sillä aine saattaa vaurioittaa elastaanin kuitua. Työvaatteiden pesussa tätä ongelmaa ei ole, sillä huuhteluainetta ei käytetä.

  Reippaasti vain kokeilemaan joustavia työhousuja. Muista kyykkiä sovituskopissa, jotta huomaat jouuuuuustooooon.

  Joustavaa työniloa!

  Pyykkärin puoliso

  Esim. Stretch-housu Blåkläder 1989

  Joustavat housut

  Lue koko juttu
 3. Ollakko vai eikö olla – asiaa kasvomaskeista

  Juupas, eipäs – ei ole ihme, että oikeuskansleri Pöystilläkin paloi niin sanotusti käämit koronaohjeistusten kanssa. Pyykkärin kristallipallo ei ollut liioin kovin kirkas keväällä, kun Dimex ilmoitti aloittaneensa kangasmaskien valmistuksen. Kiillotusliina piti ottaa käyttöön siinä vaiheessa, kun Kiuru liverteli maskipakosta. Sieltä täältä alkoi kuulua uutisia positiivisista koronatestituloksista, jotka aikuisten oikeasti eivät olleet asianosaisille ollenkaan positiivisia. 

  Pyykkärikin tuumasi asiaa uudelleen kasvomaskien osalta. Jos kerran hyllystä löytyy käsidesiä, desinfektiopyyhkeitä ja pintojen desinfiointiainetta, niin keskitytäänpä seuraavaksi ihmisten yläkertaan eli kasvoihin.

  Lue koko juttu
 4. Koronakevään tuntoja - historian ensimmäinen pakkoloma

  Koronakevään tuntoja - historian ensimmäinen pakkoloma

  Oudon kummallinen kevät on takana. Ihmisten arki muuttui sananmukaisesti arjeksi. Juhlat poistettiin kalenterista ja niin myös kaikki juhliin liittyvät pesut: puvut, leningit, morsiuspuvut, pöytäliinat jne. Pesulan puolella oli ensimmäisen poikkeusviikon aikana hiljaista kuin huopatossutehtaassa. Henkilökunta jousti upealla tavalla, heille iso kiitos. Pekkasia pidettiin pois, samoin vuosilomia etuajassa, siivottiin vähäisemmätkin nurkat. Selvittiin! Työvaate- ja kenkämyynti sen sijaa rullasivat eteenpäin. Olihan päätoimialoillamme, kuljetuksessa, maataloudessa ja rakentamisessa, kädet täynnä töitä. Desinfioivat pesuaineet ja kertakäyttökäsineet myytiin loppuun heti kättelyssä.

  Lue koko juttu
 5. Jalas Exalter – uudet mallit ovat vaan niin hyviä

  Varreton vihreä, matalavartinen vihreä, varreton punainen, matalavartinen punainen. Kysymys ei ole ruusuista eikä muista hortensioista vaan uudesta Jalas Exalter -mallistosta. Kerrassaan loistavia kaikki tyynni!

  Paras kuulemani todistaja lausunto kuuluu kaverille, joka tuli myymälään ja sanoi, että turvakengät, mutta ei Exalteria. Hänen jalassaan aiempi Exalter-malli oli ikävästi noussut kantapään kohdalta ylös. Kilttinä miehenä hän suostui kokeilemaan uutta mallia ja se oli siinä. ”Näm o mun.”

  Lue koko juttu
 6. Työvaatteet ja työkengät Pyykkärin verkkokaupasta

  Viime keväänä Pyykkäri tuskaili, että taasko tehdään myymälässä remontti. Juuri 30 vuotta sitten tehtiin. Myymälästä tuli hieno! Eri tuotemerkit ovat nyt omina osastoinaan ja selkeämmin kuin ennen. Dimex-väki osaa suunnata heti oikeata logoa kohti etsimään Asenne-housuja. Blåkläder-porukka löytää maanmainiot stretch-housunsa ja varsinkin rakennusmiehet osaavat suunnistaa Snickersin hyllyjen ääreen. 

  Entäs verkkokauppa?

  Lue koko juttu