Blogi

 1. Myymälän uutisia

  • Jalas II-laatua tarjolla aina
   Hajakokoja ja hajamalleja, tule sovittamaan! Ei puhelinvarauksia.
  • Kesälauantaisin myymälä suljettu
  • Nyt shortseja tai piraattihousuja ostamaan
  • Pyykin kotiinkuljetus
   • Jos et pysty tai halua liikkua kotoa, meillä on pyykin kotiinkuljetuspalvelu Seinäjoen ja Nurmon taajama-alueilla.
  • Koronakevään tuntoja
  Lue koko juttu
 2. Koronakevään tuntoja - historian ensimmäinen pakkoloma

  Koronakevään tuntoja - historian ensimmäinen pakkoloma

  Oudon kummallinen kevät on takana. Ihmisten arki muuttui sananmukaisesti arjeksi. Juhlat poistettiin kalenterista ja niin myös kaikki juhliin liittyvät pesut: puvut, leningit, morsiuspuvut, pöytäliinat jne. Pesulan puolella oli ensimmäisen poikkeusviikon aikana hiljaista kuin huopatossutehtaassa. Henkilökunta jousti upealla tavalla, heille iso kiitos. Pekkasia pidettiin pois, samoin vuosilomia etuajassa, siivottiin vähäisemmätkin nurkat. Selvittiin! Työvaate- ja kenkämyynti sen sijaa rullasivat eteenpäin. Olihan päätoimialoillamme, kuljetuksessa, maataloudessa ja rakentamisessa, kädet täynnä töitä. Desinfioivat pesuaineet ja kertakäyttökäsineet myytiin loppuun heti kättelyssä.

  Lue koko juttu
 3. Jalas Exalter – uudet mallit ovat vaan niin hyviä

  Varreton vihreä, matalavartinen vihreä, varreton punainen, matalavartinen punainen. Kysymys ei ole ruusuista eikä muista hortensioista vaan uudesta Jalas Exalter -mallistosta. Kerrassaan loistavia kaikki tyynni!

  Paras kuulemani todistaja lausunto kuuluu kaverille, joka tuli myymälään ja sanoi, että turvakengät, mutta ei Exalteria. Hänen jalassaan aiempi Exalter-malli oli ikävästi noussut kantapään kohdalta ylös. Kilttinä miehenä hän suostui kokeilemaan uutta mallia ja se oli siinä. ”Näm o mun.”

  Lue koko juttu
 4. Työvaatteet ja työkengät Pyykkärin verkkokaupasta

  Viime keväänä Pyykkäri tuskaili, että taasko tehdään myymälässä remontti. Juuri 30 vuotta sitten tehtiin. Myymälästä tuli hieno! Eri tuotemerkit ovat nyt omina osastoinaan ja selkeämmin kuin ennen. Dimex-väki osaa suunnata heti oikeata logoa kohti etsimään Asenne-housuja. Blåkläder-porukka löytää maanmainiot stretch-housunsa ja varsinkin rakennusmiehet osaavat suunnistaa Snickersin hyllyjen ääreen. 

  Entäs verkkokauppa?

  Lue koko juttu