Varreton vihreä, matalavartinen vihreä, varreton punainen, matalavartinen punainen. Kysymys ei ole ruusuista eikä muista hortensioista vaan uudesta Jalas Exalter -mallistosta. Kerrassaan loistavia kaikki tyynni!

Paras kuulemani todistaja lausunto kuuluu kaverille, joka tuli myymälään ja sanoi, että turvakengät, mutta ei Exalteria. Hänen jalassaan aiempi Exalter-malli oli ikävästi noussut kantapään kohdalta ylös. Kilttinä miehenä hän suostui kokeilemaan uutta mallia ja se oli siinä. ”Näm o mun.”

Jos asiakkaan saa sovittamaan uusia Exaltereita, homma on selvä. Olen koittanut tuumata, missä näiden turvakenkien juju on. Ilmeisesti tärkein istuvuuteen liittyvä asia on sukkamainen rakenne. Enää ei kantapää nouse

Vihreissä turvakengissä on sivussa verkkopäällysteiset ilmanvaihtoaukot. Moskat eivät pääse sisälle kenkään, mutta ilmanvaihto on taattu. Muut härpäkkeet ovat tuttuja entuudestaan: Vibramin nitriilikumipohja (pito) (pohjien mersu), BOA Fit -pikakiinnitys (kengän iän kestävä takuu) (pikakiinnitysten mersu), FX3 Supreme -pohjallinen (kaksois iskunvaimennus) (pohjallisten mersu).

Kaikki uudet mallit löydät verkkokaupastamme. Kokeile rohkeasti ja luottavaisesti!

Askeltamisen iloa toivottaa Pyykkärin puoliso