0%

Meidän kaltaisessamme pienessä perheyrityksessä eivät päivät ole samanlaisia onpa sitten kysymyksessä pesulatyö tai myynti.

Pesulatyöntekijän paikka on avoinna, koska vakituinen työntekijämme siirtyessä uusiin ympyröihin. Pääasiallinen tehtäväsi tulee olemaan viimeistelypuolella mm. silityksessä, mutta sinulla on asennetta tarttua kaikenlaisiin pesulatöihin. Toisinaan silittäjä saa suurin piirtein sukeltaa jonkun tylliunelman kerroksien sekaan. Toisinaan prässäri suhauttaa lähes silkkihansikkain höyryä silittääkseen 80 vuotta vanhaa kastemekkoa. Tarvittaessa tuuraat muita pesulatyöntekijöitämme heidän tehtävissää.
Sinulla on asennetta tarttua kaikenlaisiin pesulatöihin. Jonon kärkeen pääsevät ne, joilla on vaatetusalan koulutusta tai kokemusta. Toisaalta kaiken muun voi opettaa, mutta asennetta ei. Hyvä asenne niin työhön kuin työkavereihinkin on ykkösjuttu. Parasta hommassa on se, että kysymyksessä on vakituinen kokopäivätyö. Työaika on ma-pe klo 7-15 eli iltaisin jää vielä aikaa puuhailla omia juttuja.

Myyjä/autonkuljettaja
Olemme työpukineisiin erikoistunut liike sekä pesulapalveluja tarjoava yritys. Valtionkadulla sijaitsevaan myymälään astuva asiakas voi esimerkiksi tulla ostamaan Jalaksen turvakenkiä, Snickersin erikoispituisia riipputaskuhousuja, Blåkläderin naisten kuoritakkia, Dimexin lasten takkia, Hejcon työtunikaa tai tuoda miesten pukua pesuun, hakea pestyä morsiuspesua. Työ on todella monipuolista! Kaikkea leimaa se, että olemme erikoisliike. Osaamme auttaa asiakasta hänen asiassaan, olipa se sitten työvaatteisiin tai -kenkiin liittyvää tai vaikka matonpesuun kohdistuvaa.

Kuljettajan hommaa hoidat vuoroviikkoisin toisen myyjän kanssa. Tällöin ajat pääsiassa Seinäjoen alueella tuoden ja vieden pyykkiä sekä työvaatetilauksia.

Jos jokin askarruttaa, tartu luuriin ja soita toimarillemme, Juha Seppälä, (06) 4209 444. Mieluiten keskiviikkona.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.1.2022.osoitteeseen juha.seppala@pika-pesu.fi

Tsemppiä hakemuksen tekemiseen!